Poslovne Strane

Intercom D.O.O.

  • Delatnost:Trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama opremom i priborom
  • PIB:100843847
  • Adresa:Majšanski put 126
  • Poštanski Broj:24000
  • Grad / Opština:Subotica
  • Telefon:063/547-993,063/548-976
  •  024/576-252,024/552-535
  • E-Mail:office@intercom-co.rs
  • Web:http://www.intercom-su.co.rs

INTERCOM  D.O.O., Majšanski put 126, Subotica, osnovan je  05.10.1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo baštenskim uređajima, priborom i spravama kao i servis i popravka istih.

 

U prvim godinama postojanja Društvo je poslovalo prvenstveno kao servis za popravku baštenskih uređaja, sa jednom malom maloprodajom.

Vremenom je kvalitet našeg rada i ponude prouzrokovao, ali i opravdao sve veću potražnju za našim, artiklima, uređajima i uslugama. Ovakav uspeh nas je ohrabrio da se rezvijamo i širimo naše poslovanje, i nakon 20 godina izrastemo u firmu kakvi smo danas.

Postepeno smo otvorili još 2 maloprodaje, jednu u Subotici, a drugu u Somboru, i izgradili moderni poslovni objekat u kome se nalazi direkcija, veleprodaja i magaciniski kapaciteti.
Od 2000. godine akcenat se stavlja na prodaju robe na veliko, Intercom postaje uvoznik , zastupnik i distributer baštenskih uređaja brenda CASTELGARDEN, koji su na tržištu odlično prihvaćeni zahvaljujući dobrom odnosu kvaliteta i cene, kao i razrađenoj i obezbeđenoj servisnoj mreži., kojima je pokrivena teritorija cele Srbije.

 

Tokom 2009. godine smo uveli i sa zadovoljstvom kažemo, i do danas uspešno razradili asortiman HTZ opreme, a odnedavno imamo u ponudi i širok asortiman kancelarijskog materijala.

Intercom čini tim od 20 stručnih, vrednih, ambicioznih i kreativnih kadrova, koji dobrom poslovnom i marketinškom staregijom, sigurnim koracima vodi firmu napred ka uspehu.

 

 

INTERCOM D.O.O. je od 2005. godine  ekskluzivni zastupnik baštenskih uređaja brenda Castelgarden italijanske firme GGP Italy S.p.a.
Kompanija INTERCOM D.O.O.  je tokom svog 20-godišnjeg postojanja izgradila prodajnu mrežu u oko 120 gradova širom Srbije. Uvođenjem brenda Castelgarden INTERCOM D.O.O. nudi svojim vernim kupcima uređaje koji su optimalan spoj kvaliteta i cene sa elegancijom italijanskog dizajna.
Iako je najpoznatiji po svojim kosilicama i traktorskim kosilicama, Castelgarden nudi kompletnu paletu uređaja za baštenske radove u svim godišnjim dobima uključujući: trimere, makaze za živicu, testere, duvače lišća, seskalice i drobilice za granje.
Castelgarden uređaji su primjenjivi za bašte svih veličina, laki za rukovanje, privlačni i istovremeno i pristupačni.

Dimartino Spa je jedan od naših inostranih dobavljača čiji smo direktni zastupnici.

Patentirali su jedinstvenu tehnologiju proizvodnje plastičnih žardinjera i saksija! Jedinstvenu po tome što su samo oni uspeli da plastici udahnu lepotu umetnosti terakota grnčarstva, a pri tom dodali važne prednosti: nesalomivost, laganost i otpornost na vremenske prilike, što grnčarija i pored sve svoje lepote nema. Tim nove generacije, veoma dinamičan i vrlo dobro pripremljen, namenjen da nastavi uspešnu priču, jer je velika težnja za razvojem zapravo u njihovoj DNK. Kompanija danas izvozi svoje proizvode u više od 80 zemalja na pet kontinenata. Intercom Vam s ponosom predstavlja Dimartino kolekciju „grnčarije“: 


Još jedan od naših inostranih dobavljača je i CORWELL,Osnovana 1991. godine kao veletrgovina kancelarijskog materijala i opreme Za veoma kratko vreme, Corwell postaje vodeći distributer i već tokom 1992. godine formira svoj brand pod imenom VICTORIA.

VICTORIA je brand koji teži da harmoniju podeli sa svima, i to čini na razne načine: - uvođenjem što većeg broja proizvoda od recikliranog materijala ili sa mogućnošću reciklaže doprinosi očuvanju okoline i zaštiti životne sredine - osnivanjem fonda za pomoć deci obolelih od teških bolesti, CORWELL je omogućio da se kupovinom pojedinih proizvoda iz VICTORIA kataloga doprinese ozdravljenju teško obolele dece.

 

Naše proizvode možete videti,a ujedno i poručiti na našem sajtu

www.intercom-su.co.rs

Naši maloprodajni objekti nalaze se na sledećim adresama

Somborski put bb, 24000 Subotica
Tel:024/661-056
p1@intercom-su.co.rs

 

Filipa Kjaljića 13, 25000 Sombor
Tel:025/301-738

p2@intercom-su.co.rs